Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Február 14. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Szerelmes madarak: rajzpályázat indul gyerekeknek

Szerelmes madarak: rajzpályázat indul gyerekeknek

Óvodásoknak, alsósoknak és felsősöknek hirdet gyermekrajzpályázatot Szerelmes madarak címmel a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) a Valentin-naphoz kapcsolódva.

A civil szervezet óvodás, alsó és felső tagozatos kategóriában várja a kézzel készült pályamunkákat április 13-ig. A rajzoknak azt kell megmutatniuk, hogy mennyire "szeretik egymást a madarak", hogyan építenek fészket vagy énekelnek egymásnak - közölte az egyesület hétfőn az MTI-vel.

A rajzokat ceruzával, tollal, zsírkrétával, vízfestékkel és filctollal is el lehet készíteni A4-es méretben. Minden pályázótól egy munkát várnak, a műveket A4-es borítékban kérik elküldeni a MME címére - 1121 Budapest, Költő u. 21. -, a borítékon szerepeljen a "Szerelmes madarak" mottó.

A rajz hátoldalára a pályázók írják fel nevüket, életkorukat, a szülő nevét, telefonszámát, lakcímüket és e-mail címüket. Az óvodák és iskolák a gyerekek által készített rajzokat együttesen is elküldhetik, de a rajzokon ebben az esetben is szerepeljen az alkotó neve, kora és a szülő elérhetősége.

Az MME minden kategóriában a három legszebb, legötletesebb pályamunkát díjazza. Az eredményeket április 26-án hirdetik ki.

Az eredeti pályázati felhívást ide kattintva olvashatja el az MME honlapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.