Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2022. Szeptember 17. 13:43, szombat | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Segíti a közterületi fák lehullott lombjainak összegyűjtését az önkormányzat

Segíti a közterületi fák lehullott lombjainak összegyűjtését az önkormányzat

Dombóvár Város Önkormányzata azon Fő utcai és Ady Endre utcai ingatlanhasználók részére, akik előtt gesztenyefa található, 10-10 darab átlátszó zsákot biztosít a szeptemberi, valamint az októberi hónapokban.

Tisztelt Fő utcai és Ady Endre utcai lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a korábbi évekhez hasonlóan, a közterületi fák lehullott lombjainak összegyűjtését Dombóvár Város Önkormányzata idén is oly módon segíti elő, hogy azon Fő utcai és Ady Endre utcai ingatlanhasználók részére, akik előtt gesztenyefa található, 10-10 darab átlátszó zsákot biztosít a szeptemberi, valamint az októberi hónapokban.

A következő zöldhulladék-szállítás várhatóan 2022. október 3-7., valamint október 31. és november 4. között kerül megszervezésre.
Kérjük Önöket, hogy a szeptember és október hónapokban szíveskedjenek a Városüzemeltetési Irodában (Dombóvár, Bezerédj u. 14.) lakcímkártya bemutatásával átvenni az összegyűjtéshez szükséges zsákokat.

Köszönjük, hogy Ön is hozzájárul a közterületek és ingatlanok rendjéhez és a település köztisztaságához!

Dombóvár Város Önkormányzata

Címkék: zöldhulladék

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 29. 13:08, kedd | Helyi

Két személyautó ütközött Dombóváron, a Kórház utcában

A műszaki mentéshez a dombóvári hivatásos tűzoltókat riasztották november 28-án délelőtt, akik feszítővágó segítségével szabadították ki az egyik jármű utasát a mentőszolgálattal együttműködve.

2022. November 29. 11:05, kedd | Helyi

Újabb adomány a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteménynek

Ezúttal a Magyar Vértanúk (1551-1854) című nagyméretű képet adományozta Bodó Imre ny. agrármérnök, helytörténész a város múzeumának.

2022. November 28. 09:12, hétfő | Helyi

I. Micimackó jótékonysági futás és gyaloglás

A Dombóvári Szivárvány Óvoda Szülői Közösségének Csoportja első alkalommal rendezett jótékonysági futást a játékok bővítésére és az óvoda feltételeinek javítása érdekében november 24-én.

2022. November 26. 19:56, szombat | Helyi

Elkészült a tervezett beruházás

Teljes egészében elkészült a Pannónia út Dombóvári Járási Hivatal mögötti szakaszán a tervezett, a több éve húzódó beruházás.