Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2011. Október 30. 21:18, vasárnap | Helyi sport
Forrás: hírszerkesztőnk, adatbank.mlsz.hu

Papírformázott a Mindszent a Szászvár II. ellen - képgalériával

Papírformázott a Mindszent a Szászvár II. ellen - képgalériával

Hazai pályán, gól nélküli első félidő után 2:0-ra múlta felül a Mindszentgodisa a Szászvár SE második csapatát a Baranya megyei III. osztályban október 30-án lejátszott mérkőzésen.

Az első játékrész a tabellát vezető hazaiak fölényét hozta, bár kontratámadásaikkal a fordulónak a bajnokságban hatodik helyezettként nekivágó szászváriak is okoztak zavart a mindszentgodisai kapunál. Az esélyesebb vendéglátók támadásaiból azonban valahogy hiányzott az átütő erő, így a csapatok 0:0-val fordultak.

Úgy tűnt, a második félidőre sikerült feltüzelnie magát a Mindszentgodisának. Alighogy a szászváriak elvégezték a középrúgást, a mindszenti Fehér Tamás egy elcsípett labdával megszerezte az elő gólt. Mondhatni, ezután felborult a pálya. A vendégek szinte minden energiáját lekötötte a hazaiak szűnni nem akaró rohamainak visszaverése, és csak elvétve jutottak el a mindszenti kapuig. A számos gólhelyzetükből – újra Fehér Tamás jóvoltából – előbb a félidő közepén értékesítettek még egyet a vendéglátók, majd közvetlenül a lefújás előtt. Mivel azonban ezen utóbbit lesnek minősítette a partjelző, a végeredmény 2:0 lett a hazaiaknak.

A Mindszentgodisa nyolc győzelemmel és két vereséggel maradt a tabella élén a tizedik fordulót követően, míg a Szászvár II. továbbra is a hatodik helyen tanyázik.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 10. 15:24, péntek | Életmód

Átadták a megújult KRESZ-parkot a Városligetben

A Liget Budapest Projekt részeként megújult a KRESZ-park és környezete a Városligetben. A közlekedési helyzeteket játékosan bemutató parkot Lázár János építési és közlekedési miniszter adta át pénteken.

2024. Május 10. 12:09, péntek | Belföld

KSH: 3,7 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak áprilisban, az egy évvel korábbi adatokhoz képest

Idén áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).