Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.

A szigorból semmit nem engedve, az internetes technika segítségével világították át a céget. Így is mindent rendben találtak, s ez azért is örvendetes, mert a szigorú minőségi szabályozás, és a 6 audit sikeres megvédése az egyik legjobb garancia a megrendelők felé – mondta Jánosik Lajos cégtulajdonos.
Vírus helyzet ide, vagy oda idén sem mondtak le a minőségbiztosítási rendszerek megújításáról. Az integrált irányítási rendszerrel rendelkező, száz százalékban magyar tulajdonú vállalat tavalyi árbevétele meghaladta a 15 milliárd forintot. A koronavírus okozta gazdasági hátrányokat igyekeznek minimalizálni. Ennek egyik kulcsa, hogy a több lábon álló cég a szigorú minőségi követelményeket következetesen ellenőrzi és betartja. A teljes körű belső átvilágítást követően, az erre szakosodott külső cégek auditórai idén is május első felében végeztek a minősítésekkel. Megújították az ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 szabványok szerinti minőség és környezetirányítási rendszerüket, valamint az MSZ 45001 munkabiztonsági , az ISO 27001-es információ biztonsági és ISO 50001 energiairányítási rendszerük auditja is megtörtént. Ez utóbbi teszi lehetővé a cégnél az energia költségek mérséklését és az üvegház hatású gázok, hulladékok mennyiségének csökkentését. Nemrég fejeződött be az AQAP 2110 katonai normatíva szerinti katonai minőségirányítási rendszer auditja is. Ez utóbbi az egyik legszigorúbb tanúsítvány. Ennek megléte feltétele a NATO beszállítói minősítésnek és a részvételnek katonai pályázatokon.
Ezek a nemzetközileg is elfogadott követelmények teljesítését igazoló tanúsítványok megteremtik a vevői bizalmat ezáltal segítik a piac- és versenyképességet – mondta Jánosik Lajos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat