Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2023. Április 28. 13:01, péntek | PR
Forrás: (x)

Negyedszer Superbrands díjas a Jánosik és Társai Kft.

Negyedszer Superbrands díjas a Jánosik és Társai Kft.

Ismét Business Superbrands Díjat nyert a Jánosik márka, tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

A független marketing szakemberekből és vállalatvezetőkből álló szakértői bizottság immár negyedik alkalommal tartotta méltónak a Jánosik és Társai Kft-t, hogy a legkiválóbb márkák világába sorolja. A magas presztízs értékű díjjal a kimagasló márkaminőséget és a márkaépítésbe fektetett munkát díjazzák.

A vállalat nemcsak a Superbrands elismerést mondhatja magáénak, ötször elnyertek már a MagyarBrands díjat is.
Ezeket a díjakat, a legkiválóbb, Magyarországon működő márkák alapos, sok mindenre kiterjedő vizsgálata alapján ítélik oda. A díjak elnyeréséhez ugyanolyan szigorú elvárásoknak kellett megfelelni, mint korábban. Az odaítélésekor figyelembe vették, hogy a Jánosik és Társai Kft. az elmúlt több mint három évtized során a piaci igényekhez igazodva folyamatosan fejlesztette szolgáltatásait, s így ma már komplex facility management megoldásokat nyújthat.

Piacvezetők között van a takarítási szolgáltatásokban. További négy ágazatuk, az építőipari, az ingatlanüzemeltetési, a biztonsági szolgálat, a külterület-gondozási egymástól függetlenül, de egymást kiegészítve is sikeresen működik. Az elmúlt időszakban évről-évre, 10 milliárd feletti árbevételt értek el. Értékelték azt is, hogy az eredményt visszaforgatják a cégbe, folyamatosan fejlesztve az irodaházaikat, gépparkjukat, s adnak a külső megjelenésükre is. Teljesen felújított központi iroda épületüket idén adták át. A dolgozóknak és megrendelőknek is fontos, hogy nagy figyelmet fordítanak a fizikai és szellemi képzésekre, továbbképzésekre. Jórészt ennek is köszönhető, hogy a nehéz munkaerőpiaci helyzet mellett is tartani tudták a dolgozói létszámukat. A díjak nagy segítséget nyújtanak a partnereknek, hiszen a kiváló minőséget testesítik meg és meghatározók lehetnek egy megrendelői döntéshez – mondta Jánosik Lajos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat