Városlista
2022. január 29, szombat - Adél

Hírek

2021. November 24. 14:47, szerda | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Minden 80 év feletti egy tartós élelmiszerekből álló csomagot kap

Minden 80 év feletti egy tartós élelmiszerekből álló csomagot kap

Újraszervezett Szociálpolitikai Kerekasztal, Cipősdoboz akció, ételosztás.

Tisztelt Lakosság! Kedves Dombóváriak!

Örömmel osztom meg Önökkel, hogy november 24-től minden 80 év feletti számára, közel 1000 háztartásba eljuttatunk egy tartós élelmiszerekből álló csomagot a Dombó-Csipssz Családi, Ifjúsági, Polgári Sport Szervezet közreműködésével a Miniszterelnökség támogatásával, melyhez a BGA Zrt. biztosított forrást. A csomagok kiszállításában Dombóvár Város Önkormányzata vállalt szerepet. Így igazi összefogással valósulhat meg a karácsony előtti adományozás.

Emellett újraszerveztük a Szociálpolitikai Kerekasztal működését, melynek legfőbb célja a hátrányos helyzetű, szegény családok támogatása, a betegségben szenvedők teljes körű ellátása, valamint az elesettek felkarolása.
A városban működő szervezetekkel, hivatalokkal és intézményekkel azon dolgozunk, hogy minden családba eljusson a segítség, ahol szükség van rá az év 365 napján.

Az ünnepek előtt több gyűjtés, szervezett támogatás és adományozás indult el.

Október elejétől egy éven keresztül ingyenes zöld szám áll mindenki rendelkezésére, ahol problémájára megpróbálunk megoldást találni. 06-80/496-003

November 15. és december 15. között meghirdettük a Cipősdoboz akciót. A város négy pontján várjuk az adományokat nem (fiú/lány, nő/férfi) és életkor megjelölésével: Ági Boltja – Újdombóvár, Kissler Sörfőzde – Kertváros, Ditáll Festékbolt – Ady utca és Művelődési Ház - Hunyadi tér.
Az összegyűlt csomagokat advent negyedik vasárnapján szétosztjuk három szervezet között annak érdekében, hogy a megfelelő helyekre jussanak el az ajándékok.

December 10-én országos kezdeményezésnek köszönhetően ételosztás lesz városunkban. Helyszín: Dombóvár, Ady u. 60. Baptista Tevékeny Szeretet Misszió, Új Esély Központ udvarában 14:00 – 17:00 között.

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Pintér Szilárd
polgármester

Címkék: adománygyűjtés

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 28. 08:00, péntek | Helyi

Sajtóközlemény

Mezőgazdasági- és erdészeti mellék-termékekből álló biomassza értéknövelt hasznosítási technológia kifejlesztése a laskagomba-biogáz komplex rendszerben.

2022. Január 27. 10:07, csütörtök | Helyi

Húsfüstölő okozott tüzet Dombóvár-Gunarason

Egy nyaraló udvarában elhelyezett, faszerkezetű autóbeállóval egybeépített húsfüstölő égett hétfő délben, Dombóvár-Gunarason.

2022. Január 27. 10:00, csütörtök | Helyi

A nagykereskedelmi szektor környezettudatosságának felmérése és növelése a konvergencia régiókban

Idén is folytatódik az LKDSZ és az ÁFEOSZ-COOP Szövetség által vezetett GINOP-5.3.5-18-2020-00169 azonosítószámú projekt.

2022. Január 27. 08:16, csütörtök | Helyi

Dolgozói jóléttel lehet tartós a cégfejlődés

A munkakörülmények javulása meglátszik a dolgozók munkáján is.