Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2023. Május 27. 10:25, szombat | Sport
Forrás: mti

Magyar-litván - Már csak hétezer jegy vár gazdára

Magyar-litván - Már csak hétezer jegy vár gazdára

Már csak hétezer jegy vár gazdára a magyar labdarúgó-válogatott június 20-i, litvánok elleni hazai Európa-bajnoki selejtezőjére.

A magyar szövetség (MLSZ) Twitter-oldalának péntek éjszakai bejegyzése szerint tizenkét órával az árusítás megkezdése után a belépők jelentős része elkelt.

Az MLSZ csütörtökön arról számolt be közösségi oldalán, hogy a nemzeti csapat Montenegróval szembeni, idegenbeli mérkőzésére alig negyedóra alatt minden jegy elfogyott, a montenegrói szövetség által biztosított mintegy 500 jegyre hatalmas volt az érdeklődés.

A G csoportban szereplő magyar válogatott márciusban a bolgárok elleni 3-0-s győzelemmel kezdte a kvalifikációs sorozatot, június 17-én Montenegró vendégeként lép pályára, három nappal később pedig a litvánokat fogadja a Puskás Arénában.

Címkék: Magyar válogatott

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok