Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. Szeptember 06. 13:51, kedd | Helyi
Forrás: Tudósítónk

Élj száz évet egészségesen! - a professzor elmondta, hogyan

Élj száz évet egészségesen! - a professzor elmondta, hogyan

Dombóváron tartott látványos és mozgalmas előadást Dr. Eőry Ajándok háziorvos, természetgyógyász, a Hagyományos Kínai Gyógyászat orvosa, a 3-1-2 meridián öngyógyító rendszer nemzetközi oktatója.

Az előadó nem hivatalosan is sok titulust kapott már: szegények orvosa, a magyar akupunktúra atyja, csodadoktor, hajléktalanmentő, a fokhagymás doki... Kamaszkorától kutatja és vizsgálja az ősi titkokat. Huszonkét éves biológushallgatóként elektromos műszere a világon elsőként hitelesítette a több ezer éves kínai rajzok igazát: hogy mindenkiben ugyanott léteznek, ugyanúgy működnek a különböző szerveket, testfunkciókat irányító, energiával ellátó akupunktúrás pontok.

A dombóvári találkozón a professzor dia- és video vetítés kíséretében bemutatta a meridián pontok helyét és kifejtette élettani hatásukat. Rendszeres stimulálásukkal - meridián tornával - az életfunkciók javíthatók.

A pontokról dióhéjban:
1: A Hosszú Élet Pontja - a térdkalács aljától négy, a sípcsonttól egy hüvelykujjnyira. Késő délután az emésztés és az állóképesség javítása.
2: A Szív Pontja - a csukló felett háromujjnyira. Értágító, vérnyomást rendező hatású, közvetlenül, azonnal hat a szívre. Probléma esetén, illetve reggel felkelés vagy este lefekvés után.
3: A Vastagbél Pontja - a kézfejen a hüvelyk és mutatóujjak csontjainak találkozásánál. Immunrendszer-erősítő, minden fejjel, arccal (migrén, allergia, fog-, fülfájás stb.) összefüggő gondra. Reggel, vagy amikor eszébe jut.

Az előadás végén a közönség kipróbálhatta a 18 perces programot. Azonnal érezhető volt, frissítő, energetizáló hatása. A professzor ezután válaszolt a személyes kérdésekre, a különböző egészségügyi problémák öngyógyító kezelését tartva szem előtt. Tartalmas élményekben gazdag előadás volt.


 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.