Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Április 25. 16:42, csütörtök | Helyi
Forrás: JAÁMK

Két hír a József Attila Iskolából

Két hír a József Attila Iskolából

Erzsébet-tábor

Az Erzsébet-program keretében meghirdetett Igazolt hiányzás táborra a József Attila Általános Iskola idén 50 tanulóval pályázott. A pályázat kedvező elbírálásban részesült, így iskolánk 50 tanulója 5 kísérő pedagógussal augusztusban 6 napot fog eltölteni a fonyódligeti Erzsébet-táborban.
Az Erzsébet-program lehetősége abban rejlik, hogy azok a családok, ahol az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a minimálbért, a tanulók az útiköltség mellett, mindössze 2000 Ft-ot fizetnek.
Ennek köszönhetően idén nyáron 50 tanulónk biztosan élvezni fogja a Balaton nyújtotta lehetőségeket, és remek programokon vesznek részt.

Teleki Pál Verseny

2013. április 13-án, Szekszárdon, a Teleki Pál megyei földrajz-földtan versenyen a József Attila Általános Iskolában tanuló Varga Zsófia 5., Bárány Miklós 6. helyezést ért el a hetedik évfolyamon.
Felkészítő tanár: Pretzné Wadl Ildikó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.