Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2017. December 25. 20:56, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Idősek Karácsonya Dombóváron

Idősek Karácsonya Dombóváron

Az idei Idősek Karácsonya a szeretet és az összetartozás jegyében telt.

A Tinódi Házban december 20-án rendezett ünnepségen a szépkorúakat versekkel, dalokkal, szaloncukorral és egy sztárfellépővel lepte meg az önkormányzat.

Minden székben helyet foglalt valaki a közel 400 fős színházterem nézőterén akkor, amikor Szabó Loránd köszöntötte a megjelenteket. A polgármester arról beszélt, hogy a képviselőtestület 2017-et a közösségteremtés évének szánta. Ennek szellemében az önkormányzat, annak számos intézménye és cége rengeteg programot szervezett, melyek látogatottsága a reméltnél jóval nagyobb volt. Szerencsére nemcsak a helyi fiatalok és a középkorúak, hanem a nyugdíjasok is tömegesen vettek részt a különböző kulturális, szórakoztató, szabadidős és sportrendezvényeken. A városvezető zárásként a következő esztendő nehézségeire is hívta fel a jelenlévők figyelmét. Azt kérte, hogy 2018 a felülemelkedés éve legyen, hiszen következik az országgyűlési választás, annak pedig nem szabad éket vernie a családtagok, a barátok, vagy az ismerősök közé.

Az ünnepi köszöntő után két képviselő - Berta János és Szatmáry Gyula -, két alpolgármester - Kiss Béla és Tigelmann Péter -, valamint Szabó Loránd polgármester szavalta el Ady Endre „Karácsony” című versét.

A meghitt adventi hangulat megalapozása után egy sztárvendég - Soltész Rezső - lépett színpadra, aki a karácsonyra készített ünnepi albumának dalait énekelte el.

A közel egy órás műsort követően az önkormányzatnak köszönhetően mindenki egy-egy ajándékba kapott szaloncukor-csomaggal térhetett haza.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.

2024. Május 09. 07:30, csütörtök | Helyi

Májusi áreső aranyat ér a dombóvári Electro4You üzletben!

Az akció időtartama: 2024.05.09-től 05.21-ig, illetve a készlet erejéig.

2024. Május 08. 09:34, szerda | Helyi

Szúnyoggyérítést végeznek Dombóváron

Dombóvár területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre megelőzés céljából. Majd tervezetten egy hónapon belül megismétlésre kerül.