Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Október 11. 13:57, kedd | Helyi

Fergeteges karneváli hangulat az Őszi fesztiválon

Fergeteges karneváli hangulat az Őszi fesztiválon

Délután Pintér Szilárd polgármester és Inguláné Futó Orsolya intézményvezető megnyitották a rendezvényt, dr. Hegedüs János plébános terményáldással folytatta a szüreti programot.

Reggel zenés ébresztővel vette kezdetét az Őszi fesztivál városunkban. A vásári forgatag már délelőtt várta az érdeklődőket. Délután Pintér Szilárd polgármester és Inguláné Futó Orsolya intézményvezető megnyitották a rendezvényt, dr. Hegedüs János plébános terményáldással folytatta a szüreti programot.

A Kapos Táncegyüttes bemutatóját követően indult a felvonulás a Saguly Károly térre, együtt vonultak óvodások, valamennyi iskola diákjai, mazsorettek, zenekarok, fellépők, no meg persze az érdeklődők.

Színpadi programból sem szenvedett hiányt a közönség, a helyi néptánc együttes mellett a szekszárdi Muslinca Kórus boros dalait hallhatták, az Ördöngős Táncegyüttes, a kaposvári Roxínház, az iregszemcsei Laguna Mazsorett csoport, a Nita DANCEstudió és a Dombóvári Zenész Egyesület műsorát tekinthették meg.
Hangoló bábelőadás, fa körhinta, különböző fajátékok és számos bemutató várta a kicsiket és nagyokat. Egészen nagyoknak és felnőtteknek lehetőségük volt körhintázni, dodgemezni és egyéb búcsúi játékot kipróbálni.

Az este sztárvendége a 3+2 Együttes volt, melyre közel ezer fős közönség gyűlt össze, s szórakozott a legjobb mulatós slágerekre. A rendezvény retro disco-val zárult Shabba közreműködésével.

Címkék: Őszi Fesztivál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.

2024. Április 22. 08:38, hétfő | Helyi

Hónap műtárgya - Fekete István Múzeum

Április hónap műtárgyának a török nyelven megjelent Vuk c. kötetet választotta a múzeum.