Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2021. Május 14. 16:17, péntek | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Az új mentőállomásról és a rendelőintézet felújításáról egyeztettek

Az új mentőállomásról és a rendelőintézet felújításáról egyeztettek

Pintér Szilárd polgármester Potápi Árpád Jánossal és Dr. Kerekes Lászlóval, egyeztetett a város egészségügyi ellátását érintő fejlesztésekkel kapcsolatban.

Pintér Szilárd polgármester Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkárral, a térség országgyűlési képviselőjével és Dr. Kerekes Lászlóval, a Dombóvári Szent Lukács Kórház igazgatójával egyeztetett a város egészségügyi ellátását érintő fejlesztésekkel kapcsolatban.

Elsőként a tervezett mentőállomás tervezési és megvalósulási folyamatáról tárgyaltak, amely jó ütemben halad. Az engedélyezési terv elkészült, és a hatósághoz beadásra került. A másik fontos kérdés az SZTK felújítása, amelynek műszaki tartalmát a megbeszélés alkalmával aktualizálták, és a felújítási igény összege is rövid időn belül meghatározása kerül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!