Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2017. Január 08. 08:44, vasárnap | Belföld
Forrás: Infovárosok

Az ország egyik leghidegebb pontján éppen most nincs távfűtés

Az ország egyik leghidegebb pontján éppen most nincs távfűtés

Üzemzavar alakult ki a salgótarjáni távhőszolgáltatásban, melynek javítási munkálatai miatt vasárnap 8 órától 18 óráig több lakásban szünetel a távfűtés- és melegvíz-szolgáltatás.

A lakosság részére a helyi védelmi bizottság melegedőhelyet biztosít a Városi Sportcsarnokban. Az érintett településrészen a rendőrség a személy- és vagyonbiztonság megóvása érdekében folyamatos rendőri jelenlétet biztosít – közölte a police.hu oldalon a rendőrség.

Az önkormányzat közleménye szerint megrongálódott a távhővezeték, ezért több utcában egyáltalán nincs, több utcában pedig csak csökkentett szolgáltatás van.

A városháza hozzátette: amennyiben az érintett lakásokban jelentősen lecsökken a hőmérséklet és igénybe kívánják venni a lakók a melegedőhelyet, valamint egészségügyi vagy más ok miatt önállóan nem tudnak a kijelölt helyre eljutni, azt a lakóház közös képviselőjénél jelezzék. A Salgó Vagyon Kft. munkatársai igyekeznek mihamarabb, pár órán belül megoldani a problémát, hogy a lakásokban újra be lehessen fűteni.

Nógrád megye fagyzugos részein sokszor dőlt már meg a hidegrekord telente.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 12:04, kedd | Belföld

MÁV-Start: indul az Intercity Splitbe

Kedden este indul Budapestről Splitbe az idei első Adria InterCity. Augusztus második feléig szinte mindegyik Adria InterCitynek magas a kihasználtsága.

2024. Június 18. 12:01, kedd | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: területvédelmi tartalékosokat toborzunk!

Szükség van a bátrakra, minél több olyan honfitársunkra, aki megvédi Magyarországot és akivel erősebb a társadalmunk.

2024. Június 18. 08:23, kedd | Belföld

Orbán Viktor Mark Ruttével tárgyalt

2024. Június 17. 08:35, hétfő | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: díszőrség lesz a budai Várban

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget