Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. December 04. 08:16, péntek | Helyi
Forrás: www.dombovar.hu

Átadták a felújított Hóvirág utcai orvosi rendelőt

Átadták a felújított Hóvirág utcai orvosi rendelőt

December 2-án ünnepélyes keretek közt adták át a felújított épületet.

Decembertől felújított épületben, akadálymentesített környezetben várja betegeit Kertvárosban a Hóvirág utcai orvosi rendelő. Befejeződött a kertvárosi egészségügyi intézmény felújítása, melyhez Dombóvár Város Önkormányzata pályázati úton, az Új Széchenyi Terv Dél-Dunántúli Operatív Program keretében 52 és fél millió forint összegű támogatást nyert.

Ebből megvalósult az épület energiahatékonysági korszerűsítése, (utólagos külső hőszigetelés, nyílászárók cseréje) felújítása és akadálymentesítése, illetve a közlekedést nagyban megkönnyítő lift kialakítása. Továbbá ezentúl modern, új orvostechnikai felszerelések, berendezések, informatikai és irodatechnikai eszközök is az intézmény rendelkezésére állnak.

December 2-án ünnepélyes keretek közt adták át a felújított épületet. A rendezvényen Tigelmann Péter alpolgármester mondott beszédet, majd a kivitelező, Topa István, a Topa és Társa Építési Kft. ügyvezetője köszöntötte a megjelenteket. Ezt követően Szabó Loránd polgármester és Tóth Gyula önkormányzati képviselő közreműködésével elvágták az átadást szimbolizáló nemzeti szalagot, hivatalosan is megnyitva ezzel az intézmény kapuit a gyógyulni vágyó betegek előtt.

Címkék: orvosi rendelő

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!