Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Május 01. 23:45, vasárnap | Helyi

A dombóvári példát mutatta be a múzeumvezető Bátán

A dombóvári példát mutatta be a múzeumvezető Bátán

A Dombóvári Helytörténeti Gyűjtemény vezetője is előadó volt azon az április 26-i múzeumi információs napon, amelyet a bátai Fekete Gólya Házban tartottak. Az itteni interaktív kiállítás megtekintésén túl Múzeum-andragógia avagy f

A rendezvény célja volt a bátai Fekete Gólya Ház megismerésén keresztül a múzeumok, a muzeális jellegű intézmények, civil közösségek múzeumandragógiai (felnőtt-nevelési, felnőttoktatási és felnőttképzési) tevékenységének megismerése és vizsgálata, az élethosszig tartó informális tanulás szerepének, lehetőségeinek feltárása a helyi sajátosságok figyelembe vételével.

Dr. Kriston Vízi József dombóvári múzeumigazgatótól a Felnőttek a múzeumért. A dombóvári példa olvasataicímmelhallgattak előadást a résztvevők.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!