Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek | Helyi

2012. Január 02. 13:00, hétfő |

Folytatódott a hagyomány: szilveszteri futás Dombóváron - képgalériával

Az óév utolsó délutánján rendezték meg a már hagyományos szilveszteri futást Dombóvár belvárosában. A több mint háromszáz nevező kettő, illetve négy kilométeres szakaszok teljesítésére vállalkozhatott.

2012. Január 01. 23:37, vasárnap |

Harminckét éve már, hogy megszűnt a gazdasági vasút - képgalériával

Nem telhetett el ez a december 31-e sem úgy, hogy hagyományőrzők kis csoportja meg ne emlékezzen arról, hogy 1979-ben ezen a napon jártak utoljára a Dombóvári Gazdasági Vasút szerelvényei.

2012. Január 01. 19:45, vasárnap |

Először rendeztek szilveszteri kocogást Sásdon - képgalériával

Közel százötvenen teljesítették a nagyjából egy kilométeres távot a Sásdon első alkalommal megrendezett szilveszteri kocogáson. A célba érkezőket meleg italok és értékes nyeremények várták.

2012. Január 01. 15:00, vasárnap |

Tűzijátékkal startolt el az új év Dombóváron - képgalériával

A polgármesteri köszöntő és a visszaszámlálás után - ahogy az óra elütötte az éjfelet - tűzijátékkal kívánt boldog 2012. évet a dombóváriaknak a város önkormányzata a művelődési ház mögötti téren.

2011. December 31. 22:37, szombat |

Futottak, futottak és Marikának (?) malaca lett Tőttősön - képgalériával

Tizenkettedik alkalommal hozta tető alá szilveszteri futását a csikóstőttősi önkormányzat. Helyesebben a közel százhúsz nevező jelentős része csak egy időre ment tető alá, a futást a falu szabad ege alatt abszolválták.

2011. December 31. 18:30, szombat |

Desszertek és fűszerszámok: a DombóHerb ajánlata az új év kezdetére

A Dombóvári Városszépítők egyik kisközössége 2010 végén indította el gyógynövény ismereti foglalkozás-sorozatát. Minden hónap első péntek délutánján találkoztak egymással törzstagok és vendégek.

2011. December 31. 17:00, szombat |

Születésnapi ajándék-kiállítás Gábortól Katalinnak - képgalériával

Az óév utolsó kiállításaként dr. Péterfi Katalinnak, Varga Gábor szobrászművész feleségének alkotásaiból nyílt tárlat december 29-én este a Dombóvári Művelődési Házban.

2011. December 30. 18:00, péntek |

Nincs kinevezett igazgatója január 1-jétől a dombóvári kórháznak

Nincs kinevezett igazgató január 1-jétől a dombóvári kórházban. A polgármester az új igazgatóról történő szavazás előtt berekesztette a képviselő-testület ülését - tájékoztatta a Fidesz-frakció vezetője az MTI-t.

2011. December 30. 10:15, péntek |

Több mint százötvenezret hozott a konyhára a megtévesztés

Csütörtökön délelőtt egy nyolcvanéves dombóvári néni jó szándékát használta ki egy ismeretlen elkövető. Az idős hölgy lakásába azzal juthatott be az illető, hogy a húszezresét felváltassa.

2011. December 29. 22:30, csütörtök |

Tilos petárdázni! De mi az, amit szabad Szilveszterkor?

Tegyük fel, hogy mindenki legális módon kívánja megünnepelni az újévet, de nem mindenki tud kiigazodni a pirotechnikai eszközök rendkívül változatos és bőséges választékában...

2011. December 29. 14:30, csütörtök |

Január elsejétől tilos rágyújtani a közforgalmú intézményekben

Tilos lesz a dohányzás a szórakozó- és vendéglátóhelyeken, a munkahelyeken, a közösségi közlekedési eszközökön, a megállókban, az aluljárókban, a játszótereken, a megállóhelyek és a játszóterek ötméteres környezetében.

2011. December 28. 19:45, szerda |

Versek, tánc és fúvósok a szekcsői suli karácsonyán - képgalériával

Karácsonyi ünnepélyt rendeztek december 21-én a kaposszekcsői általános iskolában. Először Zrínyiné Gulyás Gyöngyi köszöntötte a vendégeket, majd bemutatóikkal a gyerekek vették át a terepet.